Acties bij Autobedrijf Berkelland

Winterbanden wissel

Het is weer bijna de tijd van het jaar voor winterbanden. Het wordt kouder, de wegen worden gladder en de grip op de weg wordt minder. Wissel de zomerbanden in voor de winterbanden.

Plan een afspraak

Vakantie/zomercheck

Gaat u binnenkort op wintersport of rijdt u veel? Met de Wintercheck bekijken we je auto op essentiële onderdelen als: banden, remmen, olie, ruitenwissers, verlichting en vloeistoffen. Maak vandaag nog een afspraak.

Plan een afspraak

korting met Privilege Pas

Met de Privilege Pas van Autobedrijf Berkelland krijgt u speciale voordelen. Zo ontvangt u 10% korting op acties en kunt u gebruik maken van speciale aanbiedingen.

Vraag een pas aan

Ontvang 10% korting op uw eerste reparatie of onderhoudsbeurt

Adviseer Autobedrijf Berkelland bij familie, vrienden of kennissen en ontvang 10% korting op uw volgende reparatie of onderhoudsbeurt. Het werkt als volgt: Als u een nieuwe klant aanbrengt voor onze werkplaats, binnen 1 jaar na uitgifte van deze waardebon, dan ontvangt u éénmalig 10% korting op uw volgende reparatie of onderhoudsfactuur. Daarnaast ontvangt uw relatie ook een waardebon van 10%. Download op deze pagina de waardebon en vul uw gegevens in.

Voordelen Privilege pas

  • Speciale aanbiedingen voor producten
  • 10% korting op de volgende acties:
  • Bandenwissel
  • Banden oppompen
  • Vullen ruitenwisservloeistof
Vraag een pas aan