APK specialist voor keuring en onderhoud

Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Kies voor een apk-keuring bij garage Autobedrijf Berkelland en u weet direct waar u aan toe bent. Onze specialisten van het autobedrijf in Borculo verzorgen de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een afspraak met Autobedrijf Berkelland in Borculo.

Wat is een apk-keuring?

De apk (algemene periodieke keuring) is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, voldoet aan de milieunormen en op de juiste manier staat geregistreerd. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld door garage Autobedrijf Berkelland in Borculo, blijft verstandig.

Tips voor APK-keuring

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de apk. Brengt u uw auto naar Autobedrijf Berkelland in Borculo voor een apk-keuring? Na de apk-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit rapport goed, ook als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de apk-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden!

Autobedrijf Berkelland is uw APK-specialist!

Autobedrijf Berkelland in Borculo staat voor een vakkundige en betrouwbare apk-keuring. Onze facturen zijn altijd helder en duidelijk en wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Autobedrijf Berkelland in Borculo belt u altijd als reparaties noodzakelijk zijn om een apk-goedkeuring te verkrijgen!

Bent u op zoek naar een specialist voor uw APK keuring in de buurt van Borculo, Neede, Eibergen, Ruurlo, Barchem, Groenlo of omstreken? Dan bent u bij garage Autobedrijf Berkelland aan het juiste adres! Maak direct een afspraak.

Maak online een afspraak