Zeker op weg met het Auto Onderhoud Plan

Zeker op weg! Dankzij het Auto Onderhoud Plan van Autobedrijf Berkelland.

  • Uw auto altijd goed onderhouden dankzij het Auto Onderhoud Plan
  • Nooit meer hoge rekeningen voor onderhoud

Vaak is het onderhoud van auto’s een post waarop wordt bezuinigd. Dagelijks zien wij in onze werkplaats auto’s waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan. Dit met alle financiĆ«le gevolgen van dien. Met het onderhoudsplan voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto, en u weet tevens waar u financieel aan toe bent.

Auto Onderhoud Plan

Het Plan

Hoe prachtig sommige auto’s ook zijn, uw auto is vooral een vervoermiddel waarmee u veilig van A naar B rijdt. Als dat niet kan, omdat uw auto bijvoorbeeld voor reparatie bij de garage staat, is dat vervelend. Vaak kost dat u veel geld. En daar zit u niet op te wachten.

Pechhulp

Heeft u weleens met pech aan de kant van de weg gestaan, omdat uw auto ermee ophield? Pechhulp is inbegrepen in uw Auto Onderhoud Plan. Zo weet u dat u op elk moment van de dag kunt rekenen op adequate en snelle hulp. Evenals duizenden andere Nederlandse automobilisten kunt u overal in Nederland of Europa op pechhulp rekenen. En dat is een geruststellend gevoel!

Garantie

De fabrieksgarantie van uw auto blijft volledig gehandhaafd. Uw auto wordt volgens de eisen van de fabrikant onderhouden. Wij beschikken over auto-onderdelen, die van zeer goede kwaliteit zijn. Indien nodig handelen wij voor u de garantieformaliteiten af. Hierdoor voorkomt u onnodig heen en weer reizen. Alle werkzaamheden geschieden volgens de Europese richtlijnen.

Ga naar Auto Onderhoud Plan