Onze banden service voor zomer- en winterbanden

De juiste banden onder uw auto zorgen ervoor dat u veilig kunt autorijden. Ze vormen niet voor niets het enige contact met de weg! Veiligheid, comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip zijn sleutelwoorden. Autobedrijf Berkelland B.V. in Borculo adviseert u als merkonafhankelijke bandenspecialist graag over de juiste banden voor uw auto.

Winterbanden, zomerbanden en opslag in Borculo

Het is veilig en dus verstandig om vanaf november tot en maart met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C een betere grip, betere wegligging en kortere remweg dan zomerbanden. Ook hebt u met winterbanden minder kans op aquaplaning. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Zelf geen plek voor de opslag van uw tweede paar banden? Dan regelt Autobedrijf Berkelland B.V. in Borculo dat voor u!

Bandenservice, balanceren en uitlijnen

Een goede balans en juiste uitlijning van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en wegligging. Bovendien slijten zowel uw banden als auto minder snel en bespaart u brandstof. Autobedrijf Berkelland B.V.in Borculo heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis om uw auto goed uit te lijnen. Ons advies is om de uitlijning eens per jaar of om de 20.000 kilometer te controleren.

Autobedrijf Berkelland, de specialist voor uw autobanden!

Autobedrijf Berkelland B.V. is niet alleen voordelig en snel: Autobedrijf Berkelland B.V. in Borculo heeft vakmanschap en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze vakmensen hebben verstand van autobanden en adviseren merkonafhankelijk. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur zorgt Autobedrijf Berkelland B.V.ervoor dat u veilig de weg op gaat.

Maak online een afspraak
Bandenservice in Borculo
Bandenservice in Borculo